Lukuabi Express - lukuabi teenused #1 Tallinnas.
10-aastane töökogemus. Madalad hinnad.

Kuidas pikendada lukkude eluiga – professionaalide soovitused

Meile kõigile meeldib, kui asjad kestavad kaua ja täidavad tootja poolt ette nähtud funktsioone. See on väga aktuaalne, kui jutt puudutab ukselukke. Eelkõige just nende tööst sõltub meie kodu turvalisus. Selles artiklis leiate mõned väga lihtsad soovitused, mis aitavad pikendada lukkude ekspluatatsiooniaega.

Iga lukk peab avanema ja lukustuma vähemalt 10 000 korda. Tootjad annavad kuni 5-aastase garantii lukustusseadmetele. Väga tähtis on jälgida ekspluatatsiooni reegleid selle perioodi ajal, et mitte ainult lukkude eluiga pikendada, vaid välistada ka luku purunemise võimalus. Enamus lukkude riknemised toimuvad ebakvaliteetse paigalduse, halva hoolduse ja hooletu kasutuse tõttu, samuti ka ukse vajumise tõttu.

Mida soovitavad tuntud lukkude tootjad?

Kui te paigaldate uut ust, siis ärge hoidke kokku paigalduse pealt! Ebakvaliteetne paigaldus toob hiljem endaga kaasa, ukse vajumist, ebatasasusi ja lukustussüsteemide riknemise. Ukse transportimisel koos paigaldatud furnituuriga ei tohi mingil juhul tõsta seda linkidest, sest nii võib üle tõmmata lingid ja lukk. Väga tähtis on luku enda paigaldus. Kui luku paigaldus on eraldi teenus, siis tasub pöörduda abi saamiseks spetsialistide poole. Paigalduse ajal ei ole lubatud löögid vastu lukukorpust või vastu riivi. Pärast luku paigaldamist kontrollige kindlasti luku kinnituse usaldusväärsust ukselehes, lukukeele ja võtme vaba liikumist.
Kasutage lukke riiviga. See tagab ukselehe täpse kinnitamise õiges asendis. Ilma riivita jääb uks «kõndima» ja iga kord peate otsima võtmega oma asukoha, et avada uks. Riivi saab paigaldada olemasolevale lukule lisaks. Lukustamisel/ avamisel peab võti olema võtmepesas lõpuni. Avage ja lukustage uks selleks ettenähtud linkidest – ärge tõmmake võtmest.

 

Kogenud spetsialistide soovitused lukkude paigaldusel ja avamisel.

Soetage enda ukse jaoks parim lukk, mille saate endale lubada. Turvalisuse plaanides on üks hea lukk parem kui kaks halba lukku. Hästi kaitstud kesk kvaliteeti lukk on parem kui kaks kaitsmata lukku. Arvestage teie uksekvaliteeti. Kõrge saladusastmega lukk nõrgas ukses ei päästa olukorda. Eelistatavalt paigaldatakse kaks lukku erinevate süsteemidega – silindrilise ja turvasüsteemiga (seifitüüpi lukk). Pidage meeles ka alternatiivsete turvameetmete eest: videojälgimine, valvesignalisatsioon.

Nende soovituste jälgimine pikendab teie luku eluiga ning aitab vältida probleeme ekspluatatsiooni ajal.

Kui te märkasite, et lukk käitub kuidagi teisiti – kiilub kinni, lukk käib üle, lingid ei taha all minna – kohe kutsuge meister ja ärge viivitage parandusega. Ühel päeval võib lukk mitte avaneda.

 

Võtmete valmistamine Tallinnas. Lukksepp Lasnamäel. Punane tn. 40.

ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn, lukuabi Tallinn, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn laadimine, käivitusabi, lukkude vahetus, lukkude parandus, lukkude paigaldus, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn,  VIZIT, ELTIS, RAINMANN, uksesilmade paigaldus, lukkude müük, lukkude  tarne,ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn,ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn, lukkude hooldus, garaažiluku avamine, lukuabi teenused korteriühistutele, lukkud, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn, metalluksed, domofoo, ukselukud, ukselukud lasnamäe, ukselukud tallinn
click fraud detection